20 Ağustos 2014 Çarşamba

RÜYADA ALTIN YÜZÜK GÖRMEK

ruraya yuzuk gormek 620x614 Pek çok insan rüyalarının etkisinde kalır. Çünkü rüyaların geleceğe ilişkin ipuçları taşıdığı söylenir. Bu yüzden kişiler, rüyalarında görmüş oldukları her nesne ve olayı açıklığa kavuşturarak, geleceğe dair ipuçlarını yakalamak isterler. Rüyada hemen hemen her şeyi görmek mümkündür. İnsan beyni, bir kayıt cihazı gibi geçmişten yaşadığınız ana kadar tüm olay ve durumları kayıt altına alır ve zaman zaman bu kayıtları rüyalarda ortaya çıkarır ve kişileri etkiler. Rüyalarda en sık görülen nesnelerden biri de altın yüzüktür.


Yüzük, rüyada birçok farklı şekilde görülür ve bu farklı şekillere göre yorumlanır. Rüyada altın yüzük takmak, çıkarmak, kaybetmek, bulmak ve yüzük alıp, vermek gibi hepsinin farklı anlamı ve yorumu vardır. İşe rüyada altın yüzük görmekle başlayalım :


Dünyanın tüm toplumlarında ve kültürlerinde, rüyada altın yüzük görmenin iyi ve güzel durumların işareti olarak yorumlanır ve hayra yorulur. Bunun yanı sıra bekar kişilerin, rüyalarında elmas, pırlanta gibi değerli taşlara sahip yüzük görmesi, o kişilerin evleneceğine ve evliliklerinin bolluk ve bereket içerisinde geçeceğine yorumlanırken, evli birisinin bu değerli taşlara sahip yüzük görmesi ise mal ve mülk anlamına yorumlanır.


Bunun yanı sıra rüyada yüzük takmak; yeni bir ilişkiye veya var olan ilişkinizde mutlu ve başarılı olmak için çaba gösterdiğinize yorumlanır. Yüzüğü çıkarmak ise ilişkilerde sorun olduğuna yorumlanır.


Rüyada yüzük kaybetmek ise yakın çevre ilişkileriyle yaşanılan güvensizliğe yorumlanırken, rüyada yüzük bulmak ise evliliğe, ortaklığa yorumlanır.




RÜYADA ALTIN YÜZÜK GÖRMEK

1 yorum:

  1. The Wynn & Encore - New York - MJHub
    You'll find the Wynn 평택 출장샵 & Encore in 경상남도 출장안마 a hotel located in the middle of the strip, on one side of 익산 출장샵 the 용인 출장마사지 casino floor. There is an outdoor pool. 삼척 출장샵

    YanıtlaSil