22 Ağustos 2014 Cuma

İSTANBUL TEMALI ALTIN KOLYE UÇLARI

 


İstanbul içinde barındırdığı tarihi yapılar ile adeta bir kültür şehridir. İstanbul’un silüetini yansıtan bu yapıların görüntüsüne kapılmamak mümkün değil. Özellikle Boğaziçi Köprüsü, Kız Kulesi ve Galata Kulesi ünlü yapıların başında gelmektedir. Öyle ki birçok süs eşyasında ve takı aksesuarlarında, bu yapıların görüntüsü kullanılır. Takı dünyasında özellikle altın kolye ucu olarak bu yapıları görmek mümkündür.


Galata Kulesi Kolye


Eşsiz İstanbul manzarası ve tarihi yapısıyla büyük ilgi gören; Galata Kulesi’nin ihtişamını ve ışıltısını bu kolye ile her an yanınızda hissedeceksiniz. Zirkon taşları ile şık bir tasarıma sahip bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ederiz.


 


Boğaziçi Köprüsü Kolye


 


Akşamları rengarenk ışıkları ile bir anda ilgileri üzerine çeken bu görüntüyü altının ışıltısıyla boynunuzda taşımaya ne dersiniz. Yine zirkon taşlarının eşlik ettiği bu kolyeyi de çok seveceksiniz.


 


 Kız Kulesi


 


İstanbul’un bir başka özel ve güzel silüetlerinden birisi de Kız Kulesi’dir. Tarihi hakkındaki rivayetlerin yan sıra görüntüsüyle de oldukça göz önünde olan bir yapıdır. Zirkon taşları ve 14 ayar altın yapımı özelliğiyle vazgeçemeyeceğiniz bir kolye olacaktır.


Sizler de bir İstanbul aşığı iseniz; 14 ayar altın yapımı, zirkon taşlı bu kolyeleri koleksiyonunuza katabilirsiniz.


 


 


ist



İSTANBUL TEMALI ALTIN KOLYE UÇLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder