9 Ağustos 2014 Cumartesi

Altın Ve Doğal Taşların Uyumu

altin ve dogal taslarin uyumu 620x463 Altın doğada bulunan en değerli madenlerden biridir. Altın bir çok takı ve mücevher yapımında kullanılır. Özellikle takıya ve mücevhere oldukça düşkün kadınların ilk tercihi altındır. Altın kullanılarak kolye, küpe, bileklik, yüzük gibi bir çok takı kullanılır. Geçmişten günümüze gelişen yaşam şartları ve teknoloji ile birlikte çok çeşitli takılar üretilmiş. Takı severlere binlerce çeşit sunulması sağlanmıştır. Takı yapımında genellikle altın kullanılır. Ancak günümüze baktığımız da altının yanında bir çok değerli taşlar da kullanılmaya başlanmıştır.


Doğanın bizlere sunduğu binlerce güzelliklerden biri de değerli taşlar ve madenlerdir. Bu değerli taşlar bir çok alanda kullanılır. Özellikle takı yapımında kullanılan değerli taşlar altın ile birlikte muhteşem uyum sağlamaktadır. Ayrıca bu değerli taşlar burçlarla uyum içindedir ve burçlar ile bağdaştırılmıştır. Sayısız duygusal ve fiziksel faydalarının olduğu değerli taşlar göz alıcı renkleri ile de oldukça dikkat çekmektedir.


 Altın diğer değerli taşlar ile birlikte kullanıldığında genellikle altın, yapılan takının zincir kısmını ya da takı yüzük ise parmağa takılan halka kısmını oluşturmaktadır. Altın ile birlikte takı yapımında genellikle göz alıcı yeşil rengi ile zümrüt, kan kırmızısı yakut, tektaş pırlantaların vazgeçilmezi elmas, derin mavi rengi ile safir gibi değerli taşlar kullanılmaktadır. Bu değerli taşların yanında daha bir çok değerli taş kullanılmaktadır. Her insanın zevkine, burcuna ve sevdiği renge uygun değerli taş bulmak mümkündür.



Altın Ve Doğal Taşların Uyumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder